UPLOADS FROM

MONEY MUSIC ENTERTAINMENT

NEW ALBUM

Proenti a Success Story

  Silvi Fort - Dance
  Silvi Fort - Play
  Silvi Fort - Brand
  Silvi Fort - Avengers In Adventure
  Silvi Fort - MM
  Silvi Fort - Spain
  Silvi Fort - Inspired
  Silvi Fort - Artist
NEW SONG

SILVI FORT - Amen

MONEY MUSIC ENTERTAINMENT është Record Labeli me modern në Tiranë, Shqipëri. E përbërë nga Studio Regjistrimi Muzikore, Set Xhirmimesh për Videoklipe dhe Departament Marketingu për publikimin dhe shpërndarjen e projekteve muzikore.

Ne jemi një Shtepi Diskografike ofrojmë sherbimet tona në Shqiperi dhe Kosove.

Bazuar ne eksperiencat më të mira në realizimin e nje projekti filmik me teknologjinë më të lartë në tregun e prodhimit të videoklipeve në Tiranë, Shqipëri.

Misioni ynë është që të bëjmë realitet projekte origjinal me cilësi të lartë. Music Music Entertainment është një familje ku të gjithë japim maksimumin për të bërë më të mirën.

Çfarë bëjmë ne:
Regjistrime Audio, Këngë, Covera, Beats, Albume, Videoklipe, Tekste, Dublikime për Filma, Radio, Reklama, Filma, Mix/Master, Post Production