Rreth Nesh

MONEY MUSIC ENTERTAINMENT ËSHTË RECORD LABELI ME MODERN NË TIRANË, SHQIPËRI. E PËRBËRË NGA STUDIO REGJISTRIMI MUZIKORE, SET XHIRMIMESH PËR VIDEOKLIPE DHE DEPARTAMENT MARKETINGU PËR PUBLIKIMIN DHE SHPËRNDARJEN E PROJEKTEVE MUZIKORE.
NE JEMI NJË SHTEPI DISKOGRAFIKE E CILA OFRON SHERBIMET E SAJ NË SHQIPERI DHE KOSOVË.
BAZUAR NE EKSPERIENCAT MË TË MIRA NË REALIZIMIN E NJE PROJEKTI FILMIK ME TEKNOLOGJINË MË TË LARTË NË TREGUN E PRODHIMIT TË VIDEOKLIPEVE NË TIRANË, SHQIPËRI.

Çfarë bëjmë ne:

Regjistrime Audio, Këngë, Covera, Beats, Albume, Videoklipe, Tekste, Dublikime për Filma, Radio, Reklama, Filma, Mix/Master

Ne bëjmë realitet projekte origjinale me cilësi të lartë. Music Music Entertainment është një familje ku të gjithë bëjmë më të mirën.


Misioni Jone

Ne sjellim Parat te Talenti. Ne bëjmë gjithçka që duhet për të siguruar te ardhura, sukses dhe famë për talentin tuaj. Kjo është linja jonë dhe ky është një shpjegim i qartë i asaj që është Money Music.

Përse duhet të vi?

Limitet e Money Music janë të papërcaktueshme. Ju sillni talentin tuaj dhe me gjithçka tjetër, meremi ne.

Rreth Nesh

Money Music është themeluar në vitin 2016 dhe që atëherë ka ofruar shërbimet e saj për artistë të rinj. Gjatë këtyre viteve kemi bashkëpunuar me artistë të ndryshëm të rinj dhe krenohemi për suksesin dhe arritjet e tyre. Disa nga projektet tona më të suksesshme bazohen në origjinalitet dhe kreativitet.