FAQs

FAQs – Pyetje të Zakonshme

Sa kushton nje kenge?

Çdo artist qe shpreh interes per te realizuar nje projekt muzikore (kenge), prane Money Music Entertainment, thirret per nje takim prane ambienteve te studios. Ne takim diskutohet ideja e artistit, nese artisti ka te parapergatitur elemente te kenges si pershembull teksti apo vija melodike dhe vendoset nje oferte e personalizuar e cila varet nga angazhimi i studios ne kohe dhe resurse, per regjistrimin e muzikes dhe mix master.

Sa kushton nje videoklip muzikore?

Ashtu si per kengen, pagesa per realizimi dhe prodhimi i nje videoklipi varjon nga angazhimi ne kohe dhe resurse te produksionit Money Music Entertainment. Çdo artist qe mer nje pakete te plote sherbimesh, qe do te thote kenge + videoklip, merr nje cmim promocional nga produksioni.

Sa kushton nje tekst kenge?

Elemente te nje projekti muzikore sic eshte teksti i nje kenge apo mix masteri kushtojne me lire se i gjithe projekti. Produksioni Money Music Entertainment ka pjese te stafit te saj tekstshkrues te talentuar dhe me eksperience disa vjecare per projekte shqiptare dhe te huaja. Pagesa per nje tekst kenge varjon ne varesi te rishikimeve dhe kohes per aprovimin e tekstit nga kengtari.

Si mund te behesh kengetare?

Muzika na pelqen te gjithve, e si pasoje te gjithe kane deshire te kendojne. Si pasoje industria e muzikes eshte e madhe dhe ofron shum perfitime, por nga ana tjeter dhe konkurenca eshte e madhe. Pasioni, talenti dhe puna jane te domosdoshme te individi, por nga ana tjeter kengetari ose kengetarja duhet ti realizoje projektet e saj ne nje shtepi diskografike serioze. Kjo eshte e domosdoshme, pavarsisht talentit tij apo saj, projekti muzikor (kenga) ka disa parametra teknik ne realizim dhe shperndarje qe te quhet projekt muzikore profesional.